News Flash:

Tartine cu ciuperci II

14 Decembrie 2011
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
Tartine cu ciuperci II
Ingrediente: 250 g ciuperci 50 g cascaval 150 g unt o ceapa de marime mijlocie o foaie de dafin 2 linguri de ulei 2 linguri zeama de lamaie patrunjel marar un varf de cutit de piper sare Mod de preparare: Ciupercile se spala foarte bine si se dau prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt se caleste in jur de un minut in ulei, dupa care in tigaie se pun ciupercile, zeama de lamaie si foaia de dafin si se potriveste de piper si sare. Se lasa pe foc aproximativ  30 de minute, sa fiarba la foc potrivit. Dupa aceea se pun patrunjel si mararul tocate marunt. Cand se racesc, se amesteca cu untul si se sareaza. Se ung tartinele cu aceasta pasta, iar deasupra se presara cascaval ras.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive ciuperci cascaval ceapa marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1701 viz    0 com
1473 viz    0 com
1087 viz    0 com
1065 viz    0 com
1184 viz    0 com
4393 viz    0 com
2987 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020414 (s)