News Flash:

Tartine cu carne de vita si maioneza

18 Decembrie 2013
1838 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

bagheta de paine lunga de 30 de cm
ulei de masline
200 g carne de vita (muschiulet)
200 g gogosari, taiati felii
sare s
piper
1 lingura de ulei

Pentru maioneza cu hrean:

1/2 ceasca maioneza
1 lingura de hrean pisat
1 lingura si jumatate mustar

Mod de preparare:

Primul pas este sa presari sare si piper pe carne, dupa care sa o ungi cu ulei si sa o prajesti 3 minute intr-o tigaie. Dupa ce ai oprit focul, da-o la cuptor 10 minute la 190 de grade. Tai-o fasii. Taie bagheta in felii de paine si coace-le timp de 8-10 minute. Tapeteaza-le in prealabil cu ulei.

Prepara maioneza cu hrean, amestecand ingredientele mentionate deja. Dupa ce feliile de bagheta au devenit aurii, acopera-le cu fasiile de friptura de vita, asezoneaza-le cu maioneza si cu cate o mica bucata de gogosar. Tartinele din friptura de vita cu gogosari se servesc cu un pahar de vin rosu dulce sau demidulce, la aperitivul mesei de sarbatori.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1826 viz    0 com
1339 viz    0 com
1137 viz    0 com
3472 viz    0 com
1983 viz    0 com
1512 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1884 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013707 (s)