News Flash:

Tartine cu branza de capra

30 Aprilie 2014
1548 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 g de branza moale de capra
2 felii de paine prajita
6 felii de piersica proaspata
2 linguri de ulei de masline
2 lingurite de cimbru proaspat
sare
piper

Mod de preparare:

Tapeteaza o tava cu hartie pentru copt si asaza feliile de paine pe ea. Unge-le pe fiecare cu cate o lingura de ulei de masline. Amesteca branza de capra cu cimbrul, sarea si piperul pana cand devine cremoasa si intinde-o pe feliile de paine. Pune cate 3 felii de piersica pe fiecare tartina si coace-le in cuptorul preincalzit la 150 de grade timp de 2 minute sau pana cand se rumenesc marginile feliilor de paine.
Aceste tartine delicioase se servesc calde, asa ca daca intentionezi sa le iei la un picnic, cel mai bine este sa le pui in caserole termorezistente.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tartine tartine branza retete branza retete garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1109 viz    1 com
2324 viz    0 com
1515 viz    0 com
2321 viz    1 com
3669 viz    0 com
1175 viz    0 com
1126 viz    1 com
1233 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019319 (s)