News Flash:

Tartine cu branza de burduf

11 Septembrie 2012
3221 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Aluat:

300 gr faina
1/2 pliculet drojdie
1 lingurita seminte in
4 linguri ulei
1/2 cana apa calda
un praf de sare

Pentru umplutura:

300 gr branza burduf
3 oua
1 legatura ceapa verde
piper
1 legatura patrunjel
sare
 
Mod de preparare:

Aluat:

Amestecam ingredientele uscate faina, drojdia, sarea si semintele de in cu cele lichide, apa si uleiul si framantam un aluat elastic si nelipicios. Lasam la crescut 15 minute.

Umplutura:

Amestecam branza de burduf data pe razatoarea mare cu ceapa taiata rondele,patrunjelul tocat si ouale batute. Condimentam cu sare si piper dupa gustul fiecaruia.

Cu aceasta compozitie umplem minitartele si le dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit timp de aproximativ 35 minute.
Se pot servi calde sau reci alaturi de un pahar cu iaurt.


sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare de mancare faina drojdie seminte in ulei apa calda sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019472 (s)