News Flash:

Tartinabila si usor de mancat - Uite asa se prepara pasta de ton cu zeama de lamaie

28 Martie 2017
4664 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 conserve ton in suc propriu
1 ceapa mica
80 g unt
zeama de la jumatate de lamaie
marar verde
sare
piper

Citeste si Pate de ciuperci - Ghici ce am pus in el ca sa aiba gust si mai bun!

Mod de preparare:

Tonul l-am pus la scurs intr-o strecuratoare, ceapa am tocat-o marunt, la fel si mararul. Untul l-am lasat putin la temperatura camerei, apoi l-am amestecat cu tonul, ceapa, mararul si treptat zeama de lamaie. Am potrivit de sare si piper, si gata salata!

Este o pasta foarte buna, care cu siguranta nu imi va lipsi din lista de aperitive la mesele festive!
Daca se pastreaza in frigider, inainte de folosire este bine sa fie lasat cateva minute la temperatura camerei pentru a putea fi mai usor de tartinat.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasta ton pasta peste tartine
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020782 (s)