News Flash:

Tartina cu telemea si somon

27 Martie 2013
2684 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g somon afumat
150 g telemea de vaca
1 bucata paine integrala
4 linguri de branza mascarpone
50 g unt
2 lamai
3 linguri mac
sare
piper

Mod de preparare:

Feliaza somonul si pune-l intr-un bol cu felii de lamaie. Presara peste el sare si un praf de piper, apoi amesteca-l putin si acopera-l cu o folie de aluminiu si pune-l la frigider sa se marineze 30 de minute. Separat, feliaza painea si pune-o la cuptor sa se rumeneasca. Paseaza cu blenderul untul, telemeaua si branza mascarpone, apoi lasa compozitia cateva minute la frigider. Scoate feliile de paine prajita si unge-le cu crema de branza si pune deasupra feliutele de somon afumat.
Tartinele cu somon si branza se servesc reci, decorate cu mac, cu susan prajit sau marar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon afumat paine integrala branza mascarpone unt lamai mac sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3167 viz    0 com
2792 viz    0 com
1663 viz    0 com
2237 viz    0 com
3136 viz    0 com
1614 viz    0 com
4547 viz    0 com
1777 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017998 (s)