News Flash:

Tartina cu somon si cartofi la cuptor

19 Iunie 2012
1984 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 foi de placinta
250 g cartofi dulci taiati cubulete
ulei de masline
1 catel de usturoi zdrobit
4 cepe verzi tocate marunt
2 maini de spanac proaspat
210 g somon din conserva
4 oua
100 g branza feta
225 ml lapte

Mod de preparare:


Tapetam cu hartie de copt o tava si incingem cuptorul la 22 de grade. Asezam cartofii intr-un singur strat in vas si apoi ii stropim cu ulei de masline si adaugam sare. Bagam tava la cuptor timp de 20 de minute. Incingem o tigaie la foc mediu si punem putin ulei la incins. Punem la calit ceapa cu usturoiul si spanacul. La cuptor reducem focul la 180 grade. Ungem o forma rotunda cu ulei. Ungem o foaie de placinta cu ulei si o impaturim pe jumatate pe diagonala. Continuam si cu restul foilor de placinta. Si apoi le punem in tava pregatita. Punem cartofii peste foile de placinta. Punem apoi spanacul cu ceapa, somonul si deasupra branza feta pisata. Intr-un bol se bat ouale cu lapte si sare dupa gust. Turnam ouale pe deasupra si bagam la cuptor timp de 40 de minute. Taiem tarta felii si servim cu salata de primavara.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi dulci usturoi cepe verzi spanac oua branza feta lapte tava vas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1608 viz    0 com
2370 viz    0 com
1311 viz    0 com
1609 viz    0 com
4407 viz    0 com
5178 viz    0 com
3637 viz    0 com
2858 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1924 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024869 (s)