News Flash:

Tartina cu rosii si parmezan

13 Februarie 2012
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6550 RON (-0.0039)
USD: 3.9774 RON (-0.0290)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tartina cu rosii si parmezan
Ingrediente:

400 g faina
160 g unt
100 g parmezan ras
1 lingurita boia de ardei dulce
110 ml apa de la frigider
70 g masline verzi si negre, tocate marunt si amestecate cu ulei de masline
1 ou
2 linguri ulei de masline
600 g rosii cherry taiate in jumatate

Mod de preparare:

Boiaua, parmezanul, untul si faina se amesteca intr-un blender pana cand rezulta un aluat faramicios. Se pune apoi oul si apa si se mixeaza pana cand compozitia este omogena. Pe o suprafata tapetata cu faina se mai framanta putin aluatul si se imparte in 6. Se modeleaza 6 discuri cu diametrul de 10 cm, se invelesc in folie si se baga la frigider timp de 20 de minute. Incingem cuptorul la 200 de grade. Se tapeteaza cu hartie de copt doua tavi si se intind discurile pana obtinem un diametru de 15 cm. Le asezam in tavi. Ungem discurile cu amestecul de masline (lasand o margine de aproximativ 4 cm). Asezam rosioarele pe deasupra si pliem marginile peste compozitie lasand centrul tartei descoperit. Ungem aluatul cu uleiul de masline si dam la cuptor timp de 25 de minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina unt parmezan apa rosii cherry tavi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014744 (s)