News Flash:

Tartina cu piersici

11 Mai 2012
1673 Vizualizari | 0 Comentarii
Tartina cu piersici
Ingrediente:

6 piersici (din compot) taiate feliute
115 g faina
un praf de sare
6 oua batute usor
375 smantana dulce
375 ml lapte
2 lingurite esenta de vanilie
155 g zahar
40 g unt topit
zahar pudra

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu zahar si sare, iar separat batem cu lapte ouale, vanilia si smantana. Facem o gropita in centru in bolul cu faina si turnam amestecul de ou treptat. Framantam un aluat pe care-l acoperim apoi cu o punga de plastic si lasam sa se “odihneasca” 30 de minute. Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem un vas iena sau o tava rotunda cu pereti mai inalti si punem piersicile la baza. Adaugam si untul in aluat si amestecam bine. Se toarna peste piersici si se da la cuptor timp de 30 de minute. La final se presara zahar pudra. Se poate servi cu frisca.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici faina sare oua smantana dulce lapte zahar unt topit zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2702 viz    0 com
3151 viz    0 com
2901 viz    0 com
7896 viz    0 com
6500 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033926 (s)