News Flash:

Tartina cu pate de ficat

14 Decembrie 2011
1976 Vizualizari | 0 Comentarii
Tartina cu pate de ficat
Ingrediente: un pate de ficat o franzela feliata smantana groasa gogosari masline maioneza rosii mici Mod de preparare: Pe feliile de franzela se pune prima data un strat mai gros de paste de ficat, iar apoi unul mai subtire de maioneza si unul de smantana. Ca decor se folosesc fasii subtiri de gogosari, masline taiate marunt si rosii feliate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive masline bolle rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1497 viz    0 com
2243 viz    0 com
1154 viz    0 com
1625 viz    0 com
1807 viz    0 com
1057 viz    0 com
1241 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023890 (s)