News Flash:

Tartina cu pasta din pastrav

16 Septembrie 2011
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
Tartina cu pasta din pastrav
Ingrediente: 200 g pastrav afumat 1/2 cana de branza de casa ¼ ceapa rosie tocata 1 tulpina de telina tocata marunt 2 lingurite de zeama de lamaie 1 lingurita de ulei de masline 4-6 felii de paine prajite sare Mod de preparare: Pastravul se curata de piele si de oase si se pune intr-un blender impreuna cu ceapa, telina, sucul de lamaie, branza, uleiul si sarea. Dupa ce s-a omogenizat pasta, se prajesc feliile de paine si se ung cu aceasta compozitie. Se orneaza cu felii de lamaie sau frunze de patrunjel si se servesc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene bors magic gogosar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1321 viz    0 com
1002 viz    0 com
2015 viz    0 com
2274 viz    0 com
1866 viz    0 com
1186 viz    0 com
1112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019442 (s)