News Flash:

Tartina cu icre si branza

4 Aprilie 2013
3024 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cascaval Emmentaler
1 lingura de icre de somon
suc de la o lamaie
patrunjel
coriandru
3 rosii cherry
1 rosie mare
crema de branza
3 fasii de jambon
3 bucati branza Camembert
6 felii mici de paine
1 avocado
1/2 ceapa
crema de branza

Mod de preparare:

Guacamole salsa
Avocado se decojeste, se scoate samburele si pulpa si se taie in cuburi. Stropiti acvocado cu suc de lamaie sa nu se oxideze. Taiem cepa, chilli, rosia si tocam coriandrul. Le punem in blender si le blendam dupa preferinta. Adaugam sare dupa gust. Feliile de paine, taiate in cubulete mici se pun la cuptor pentru a se rumeni. Crema de branza se amesteca cu patrunjelul tocat marunt. Pe feliile de paine se intinde crema de branza peste care adaugam branza Camembert. Feliile de jambon se taie in fasii inguste de 1 cm si se umple cu salsa.

Tartine cu cascaval emmentaler si icre de manciuri
Feliile de paine se pun la cuptor pentru a se rumeni. Punem crema de branza. Peste crema punem cascavalul. Cu o lingurita adaugam icrele de somon.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1936 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028322 (s)