News Flash:

Tartina cu cascaval si sunca

30 Noiembrie 2011
6038 Vizualizari | 0 Comentarii
Tartina cu cascaval si sunca
Ingrediente: 300 g faina 1 plic drojdie uscata 250 ml smantana 1 ou 125 g unt topit 100 g cascaval 200 g sunca de Praga 1 ardei rosu piper sare Pentru uns deasupra: 1 ou Pentru uns tava: 1 lingura de ulei Mod de preparare: Intr-un vas incapator se amesteca faina cu drojdia uscata, se potriveste de sare si piper, iar apoi se adauga ardeiul, sunca si cascavalul taiate bucatele mici, untul topit, smantana si oul si se omogenizeaza compozitia. Aceasta se lasa deoparte o ora, dupa care se pune intr-o forma de tarta unsa cu ulei sau in forme de briose unse cu ulei. Deasupra se unge cu oul batut si se da la cuptor pentru aproximativ 30 minute. Poate fi servita atat calda, cat si rece. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina patrunjel radacina cascaval
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1297 viz    0 com
1278 viz    0 com
1083 viz    0 com
1281 viz    0 com
1811 viz    0 com
1221 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018755 (s)