News Flash:

Tartina cu cascaval si masline

7 Ianuarie 2014
1563 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

O franzela
unt
sardele sau pasta de sardele
cascaval
masline
gogosari
galbenus de ou tare

Mod de preparare:

Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici.Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosi. Feliile de franzela se mai pot unge si cu brinza Bucegi care are gust picant, frecata in parti egale cu unt. In loc de branzeturi, se poate rade direct, peste feliile unse cu unt, galbenus de ou fiert tare. Se orneaza la fel.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1817 viz    0 com
1300 viz    0 com
1554 viz    0 com
2185 viz    0 com
1436 viz    0 com
1234 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020795 (s)