News Flash:

Tartina cu branza si miere

3 Septembrie 2012
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru umplutura:

500 g branza vaci
2 galbenusuri
6 linguri miere de albine
100 g miez de nuca
esenta de vanilie

Aluat (pentru 2 foi):

faina
100 g margarina
100 g zahar pudra
zahar vanilat 1 pliculet
1 lingura smantana
1/2 pliculet praf de copt
50 ml lapte
1 ou

Mod de preparare:


Se amesteca oul batut cu zaharul pudra si zaharul vanilat,smantana si laptele; se adauga praful de copt si faina cat cuprinde. Se face un aluat si se intinde in 2 parti egale; daca aluatul e prea tare se mai adauga putina margarina.
Se face umplutura din branza de vaci, miere, vanilie si miez de nuca si se pune umplutura peste prima foaie, se pune si cealalta foaie si din loc in loc se pun visine (din compot fara samburi). Nu se deschide cuptorul timp de 20 de minute, dupa aceea se verifica cu o scobitoare daca este gata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

umplutura branza vaci galbenusuri aluat faina margarina zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1916 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027323 (s)