News Flash:

Tartelete cu somon

4 Aprilie 2011
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Tartelete cu somon
Ingrediente pentru 6 portii: - aluat pentru foitaj (aprox. 350 g) - 200 g somon afumat - 250 ml smantana - 200 g crema de branza cu verdeata - 2 oua - 1 ceapa rosie - 30 g parmezan ras - sare, piper Preparare: Somonul se taie cubulete (se pastreaza 6 fâsii pentru decor); ceapa se taie marunt. Se amesteca crema de brânza cu 1/4 din smântâna, se adauga somonul si ceapa, sare si piper. Formele de tarta se ung cu unt. In fiecare forma se pune câte o foaie de aluat si se repartizeaza câte 2 - 3 lingurite din amestecul de brânza cu somon. Se bat ouale cu un praf de sare si piper, se adauga restul de smântâna si se toarna în fiecare forma. La fiecare portie se pune câte o fâsie din somonul pastrat. Formele de tarta se pun într-o tava de aragaz si se dau la cuptorul încins pentru 30 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa instant sarmale supa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2579 viz    0 com
2114 viz    0 com
2290 viz    0 com
1047 viz    0 com
1093 viz    0 com
2150 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018138 (s)