News Flash:

Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

23 Mai 2011
976 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarte pufoase cu ciuperci salbatice
Ingrediente: 400 gr aluat foietaj 25 gr unt 340 gr mix de ciuperci salbatice, curatate si tocate 50 gr branza topita 1 lingura patrunjel tocat 4 catei de usturoi, tocati 1 ou, batut Mod de preparare: 1. Ruleaza aluatul foietaj si taie 12 cercuri a cate 8 cm diametru sau 4 tarte mai mari a cate 16 cm diametru. Se dau cercurile la frigider pana se prepara ciupercile. 2. Incalzeste cuptorul la 180 C.Incinge o tigaie, adauga untul, apoi prajeste ciupercile timp de 5-10 minute, pana cand lichidul din tigaie s-a evaporat. Asezoneaza ciupercile dupa gust, ia-le de pe foc, apoi amesteca-le cu branza topita, patrunjel si usturoi. 3. Traseasa o margine de 1 cm grosime fiecarui cerc, apoi imparte amestecul de ciuperci in centrul cercurilor. Periaza marginile cercurilor cu ou, apoi da-le la copt 30-40 minute, pana s-au umflat si au devenit aurii. Tartele se servesc imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ciuperci salbatice sampanie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

986 viz    1 com
1268 viz    0 com
1097 viz    0 com
1162 viz    0 com
1677 viz    0 com
1359 viz    0 com
949 viz    0 com
5558 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013652 (s)