News Flash:

Tarte cu branza si maioneza

11 Ianuarie 2013
2857 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr aluat pentru placinta, congelat
1 lingura busuioc proaspat, tocat
1 cana rosii cherry, pasate
2/3 cana maioneza
1/4 cana branza Cheddar, rasa
1/2 cana parmezan ras
1/4 cana branza mozzarella, rasa
 
Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 230 grade Celsius. Intinde aluatul pentru placinte pe o suprafata infainata. Taie aluatul in 24 de cercuri de 5 cm. Pune aceste cercuri in forme mici, pentru tarte. Preseaza cu degetele pentru a forma peretii valuriti. Apasa cu o furculita pe fundul acestor tarte. Pune formele cu aluat la cuptor 4 sau 5 minute, pana s-au intarit. Lasa-le la racit 15 minute. Intre timp, micsoreaza temperatura din cuptor la 195 grade Celsius.
 
Amesteca rosiile scurse bine cu busuiocul. Pune sare si piper dupa gust. Intr-un castron, amesteca maioneza si cele 3 feluri de branza. Imparte compozitia de rosii in cele 24 de tarte si pune peste ele compozitia de branza. Da tartele la cuptor 20 de minute. Mini tartele cu rosii se servesc imediat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc proaspat rosii cherry maioneza branza cheddar parmezan ras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024216 (s)