News Flash:

Tarte cu branza burduf

7 Octombrie 2013
1899 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
300 gr faina
1 lingurita seminte de in
4 linguri ulei
1/2 pliculet drojdie
un praf de sare
1/2 cana apa calda

Pentru umplutura:
300 gr branza burduf
1 legatura ceapa verde
3 oua
sare
piper
1 legatura patrunjel

Mod de preparare:
 
Aluat:
Amestecam ingredientele uscate faina, drojdia, sarea si semintele de in cu cele lichide, apa si uleiul si framantam un aluat elastic si nelipicios. Lasam la crescut 15 minute.

Umplutura:
Amestecam branza de burduf data pe razatoarea mare cu ceapa taiata rondele, patrunjelul tocat si ouale batute.Condimentam cu sare si piper dupa gustul fiecaruia.

Cu aceasta compozitie umplem minitartele si le dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit timp de aproximativ 35 minute. Se pot servi calde sau reci alaturi de un pahar cu iaurt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019958 (s)