News Flash:

Tarte cu branza

31 Iulie 2012
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
1 galbenus
200 g unt la temperatura camerei
2 linguri cu smantana
1 zahar vanilat
4 linguri cu zahar
1 varf cutit de praf de copt
1 praf de sare

Pentru crema:

3 linguri de gris
400 g branza de vaci
3 oua
1 lingura miere de albine
1 lingurita scortisoara
5 linguri zahar pudra
zahar vanilat

Mod de preparare:
 
 Toate ingredientele, cu exceptia fainei, se amesteca bine, apoi se pun faina in ploaie. Se framanta pana se obtine un aluat omogen, apoi se acopera coca intr-o folie alimentara si se da la rece pentru 60 minute. In acest timp se pregateste crema.
Se mixeaza ouale cu zahar, dupa care se pun restul ingredientelor si branza, se amesteca bine si se baga in frigider o jumatate de ora. Intindem coca intr-o foaie si decupam formele de tarta. Se pun uniform in forme, se inteapa din loc in loc cu o furculita si se pune cate o lingura de crema. Deasupra facem un grilaj din aluat si dam la cuptorul preincalzit cca 30 min. (sa se rumeneasca deasupra). Se lasa la racit in forme.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina galbenus unt smantana zahar vanilat zahar sare gris oua scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2190 viz    0 com
1420 viz    0 com
1463 viz    0 com
3650 viz    0 com
4045 viz    0 com
1948 viz    1 com
1531 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018028 (s)