News Flash:

Tarte cu banane

4 Septembrie 2012
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

40 gr faina de secara
60 gr unt bio
70 gr faina alba
100 gr banana (o banana de dimensiuni medii)
coaja rasa de la o lamaie
50 gr zahar brun (facut pudra)
1 ou
1 lingurita rasa praf de copt
30 gr miere (cam 3 linguri)
un varf de lingurita de sare
un varf de lingurita de nucsoara macinata

Mod de preparare:

Se amesteca cele 2 tipuri de faina cu praful de copt, sarea, nucsoara si untul taiat cubulete. Se framanta un pic pana untul se omogenizeaza bine; in aceasta etapa, nu iese un aluat legat, este mai degraba ceva sfaramicios. Se adauga zaharul, coaja de lamaie, mierea, banana si ulterior oul; se amesteca un pic cu teleul, sa devina o compozitie legata si cremoasa. Se pune compozitia in formele de minitarte si se dau la cuptor pentru 25 minute, la 175 de grade. Se decoreaza dupa preferinte.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1099 viz    0 com
1544 viz    0 com
2313 viz    0 com
1919 viz    0 com
1498 viz    0 com
2562 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1837 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028240 (s)