News Flash:

Tarta vegana cu zucchini si ciocolata

1 Mai 2012
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta vegana cu zucchini si ciocolata
Ingrediente:

2 cani faina
1 lingurita praf de copt
1/2 cana cacao
2/3 cana zahar
1 varf de sare
1/4 cana sos de mere
1 lingurita extract/esenta de vanilie
1 lingurita cafea solubila
2 banane mici coapte
1/4 cana lapte soia
2 cani zucchini ras (cam 2 zucchini)
1 cana ciocolata amaruie, tocata

P
entru topping:

3 linguri zahar brun
4-6 linguri fulgi de migdale

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 180C/treapta medie. Unge o tava cu ulei si apoi tapeteaz-o cu hartie de copt. Combina ingredientele uscate intr-un castron: faina, cacaua, sarea si praful de copt. Separat, paseaza bananele si amesteca-le cu sosul de mere, laptele zaharul si cafeaua pana zaharul se dizolva. Adauga compozitiei ingredientele uscate, amestecand bine, apoi zucchini ras si ciocolata tocata. Toarna amestecul in tava tapetata, niveland cu o spatula si presara pe deasupra zaharul brun si fulgii de migdale. Pune tarta in cuptor pentru aprox. 50 - 60 minute. Serveste tarta rece, poate cu lapte condensat (care nu e de post!) deasupra.
   
sursa: tarta vegana cu zucchini si ciocolata
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cacao zahar sare cafea solubila banane lapte soia zucchini tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033487 (s)