News Flash:

Tarta umpluta aperitiv

6 Aprilie 2011
1693 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta umpluta aperitiv
Ingrediente: Pentru aluat: 1 galbenus 250 g faina 100 g unt 2 linguri smantana 1/2 pliculet praf de copt 1 lingura ulei de masline Pentru umplutura: 150 g cascaval razuit 150 g branza de vaca razuita 60 g unt 100 g smantana 6 masline negre 1/2 ardei capia rosu patrunjel 1 bucata gogosar murat 2 crenvusti de pui 1 bucatica mica de piept de pui fiert. Mod de preparare: 1. Pregatiti inainte de toate aluatul amestecand toate ingredientele. 2. Trebuie sa obtineti un aluat elastic dar nu lipicios din care intindeti pe masa si faceti o foaie pe care mai apoi o puneti in tava presand cu degetele si dati tava la rece cat timp preparati umplutura. 3. Pentru a prepara umplutura trebuie sa amestecati toate ingredientele, in cantitatile si in ordinea indicata si omogenizati foarte bine. 4. Cand ati terminat de preparat umplutura o dati pe aceasta la rece si scoateti tava cu aluatul. 5. Dati tava la cuptor pana in momentul in care aluatul incepe sa se rumeneasca si sa se desprinda de pe margini. 6. Cand aluatul este gata, scoateti tava din cuptor si lasati sa se racoreasca dupa care turnati in ea umplutura de la frigider. 7. Nivelati totul foarte bine, radeti cascaval deasupra, decorati cu ce aveti prin bucatarie si va place mai mult si dati tarta la rece pana a doua zi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus faina unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1172 viz    0 com
1441 viz    0 com
1350 viz    0 com
2345 viz    0 com
1346 viz    0 com
1166 viz    0 com
1324 viz    0 com
2055 viz    0 com
1208 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012918 (s)