News Flash:

Tarta Tatin

18 Mai 2011
1363 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta Tatin
Ingrediente: 150 g unt 150 g zahar 8 mere mari 400 g aluat foietaj sau nisipos Mod de preparare: Ungem o forma de tarta cu 150 g unt. Presaram deasupra 125 g zahar tos. Curatam de coaja merele, le taiem in sferturi si rondele si le asezam in forma, intr-un model cat mai decorativ, fie in cercuri concentrice, fie suprapuse putin. Umplem intervalale ramase libere cu felii de mere. Punem forma la foc mic pentru 10-15 minute, la caramelizat. Scoatem tava de tarta din cuptor si deasupra merelor intindem un aluat de foietaj sau nisipos. Coacem tarta la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumeneste uniform. Scoatem tava din cuptor, o lasam la racit cateva minute, apoi o rasturnam pe un platou cu merele in sus.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac curcan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3828 viz    0 com
2197 viz    0 com
3481 viz    0 com
2740 viz    0 com
1541 viz    0 com
5714 viz    0 com
1270 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013015 (s)