News Flash:

Tarta spumoasa cu capsuni

9 Mai 2011
2770 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta spumoasa cu capsuni
Ingrediente: 140 g unt 200 g faina 70 g zahar 70 g nuci macinate 1 ou gem de capsuni 100 g alune macinate 1 kg de capsuni 500 g frisca batuta Mod de preparare: Se framânta untul, faina, zaharul, oul si nucile macinate. Se intinde o foaie de grosimea degetului. Foaia se asaza intr-o tava unsa si se inteapa cu o furculita din loc in loc. Se coace. Dupa ce s-a copt foaia se unge cu gem de capsuni. Peste asta se asaza capsunile intregi sau taiate in doua. Peste capsuni se intinde frisca batuta cu zahar. Deasupra se presara alunele tocate marunt. Se taie rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vodca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1644 viz    0 com
2880 viz    0 com
6146 viz    0 com
1482 viz    0 com
3738 viz    0 com
1615 viz    0 com
1969 viz    0 com
5935 viz    0 com
2623 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013695 (s)