News Flash:

Tarta speciala, care se face de Pasti - Cum sa o prepari

22 Martie 2017
2913 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 linguri de faina
½ lingurita praf de copt
100 g unt
100 ml smantana (sau iaurt)
120 g cascaval ras
200 g ceapa verde feliata (puteti inlocui cu praz, eu am pus 150 g ceapa verde si 50 g ardei)
4 oua
1 lingurita turmeric
sare
piper

 Citeste si despre Tarta cu peste - Ideala pentru masa festiva de Pasti

Mod de preparare:

1. Intr-un bol mixam bine ouale cu putina sare, piper si turmeric.
2. Adaugam treptat amestecand cu un tel untul topit, iaurtul, branza si faina in care am pus si praful de copt.
3. Adaugam si ceapa si ardeiul verde taiat.
4. Coacem intr-un vas tapetat cu hartie de copt de dimensiunile 20x24, la temperatura de 180 grade Celsius, timp de 25-30 min.
5. Lasam sa se raceasca putin si servim ca atare sau ca garnitura la o friptura.
Noi am servit doar cu salata.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval ceapa verde turmeric garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013480 (s)