News Flash:

Tarta rasturnata cu annas

9 Iulie 2012
2942 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta rasturnata cu ananas este dulce perfect. Usor de facut, gustoasa si din ingrediente simple si ieftine.

Ingrediente:

o conserva de compot de ananas
100 de grame de unt pentru blat
 50 de grame de unt pentru topping
100 de grame de zahar pentru blat
50 de grame de zahar pentru topping
100 de grame de faina
un plic de praf de copt
arome (vanilie sau scortisoara)
2 oua intregi
o mana de stafide

Mod de preparare:


Bate spuma untul si zaharul pentru topping. Cu aceasta crema imbraca fundul unei tavi rotunde cu diametrul de 20-21 de centimetri. Aseaza feliile de ananas bine scurse de sirop (siropul se pastreaza) peste crema de unt. Pune in mijlocul inelelor de ananas stafide (sau cirese, ori visine).

Bate spuma untul si zaharul pentru blat. Adauga doua linguri de sirop de ananas. Adauga ouale si bate bine dupa fiecare. Adauga faina si amesteca usor. Amesteca in faina praful de copt si aromele. Pune compozitia peste feliile de ananas si coace totul la foc moale, in cuptorul incins, pentru 40 de minute.

Rastoarna tarta cu ananas dupa ce se racoreste putin si serveste-o rece, dupa ce torni peste ea restul de sirop de ananas. Merge perfect simpla, dar se potriveste foarte bine cu frisca sau inghetata de vanilie.

sursa: ziare
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt blat topping zahar faina arome vanilie scortisoara oua stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3062 viz    0 com
3705 viz    0 com
1226 viz    0 com
1107 viz    0 com
1630 viz    0 com
1454 viz    0 com
3542 viz    0 com
2859 viz    0 com
2648 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033773 (s)