News Flash:

Tarta quiche in forma de briose

5 Ianuarie 2015
3548 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 gr bacon taiat marunt
1/4 ceapa, tocata fina
1 lingurita ulei
6 felii de paine alba proaspata
2 oua medii sau 3 mici
2 lingurite patrunjel tocat marunt
sare
piper
spray de gatit
170 ml lapte
70 gr branza data pe razatoare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mare, si soteaza in el baconul si ceapa. Dupa 2 minute indeparteaza de foc. Taie painea rondele sau indeparteaza coaja. Trece cu sucitorul peste paine de cateva ore. Pulverizeaza spreayul de gatit int-o tava de briose, apoi pune in fiecare spatiu cate o bucatica de paine, ca si cum ar fi aluat (apasand usor pe ea, ca sa atinga tava). Baga tava in cuptor pentru 3 minute, apoi scoate-o si las-o deoparte (painea nu trebuie sa fie prajita, ci usor uscata). Mixeaza ouale cu patrunjelul, laptele, sarea si piperul. Pune in fiecare spatiu din tava cate o bucatica de bacon, apoi toarna din compozitie si presara branza. Baga imediat in cuptor. Dupa 12-15 minute, omleta esrte gata. Scoate tava din cuptor, las-o sa se raceasca vreo 5 minute, apoi serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarta quiche retete tarta retete quiche retete culinare aperitive
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019825 (s)