News Flash:

Tarta quiche cu sparanghel

31 Martie 2014
1525 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 g de bacon
230 g de sparanghel
110 g de ciuperci proaspete
110 g de branza elvetiana maruntita
1 1/2 ceasca de smantana grasa
4 oua
1/4 lingurita de sare
piper negru macinat

Mod de preparare:

Unge o tava pentru placinta sau tarta si incalzeste cuptorul la 200 de grade. Prajeste baconul intr-o tigaie timp de 5-10 minute, pana cand devine crocant. Pastreaza 2 linguri de grasime in tigaie dupa ce ai scos baconul si gateste sparanghelul si ciupercile in ea, timp de 5 minute. Adauga baconul dupa ce ai indepartat tigaia de pe foc si imprastie amestecul pe fundul tavii pregatite. Adauga un strat de branza maruntita.

Amesteca smantana, ouale, sarea si piperul intr-un bol si acopera compozitia din tava cu aceasta. Coace quiche-ul pentru aproximativ 30 de minute.
Serveste quiche-ul fara crusta cu sparanghel, bacon si ciuperci alaturi de un pahar de Sauvignon Blanc sau Chardonnay, care vor intensifica savoarea sparanghelului.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete quiche tarta quiche retete tarte retete aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2268 viz    0 com
2298 viz    0 com
1594 viz    0 com
1458 viz    0 com
1588 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016129 (s)