News Flash:

Tarta quiche cu spanac

20 Mai 2016
986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr spanac
1 lingura de ulei de masline extravirgin
1 ceapa alba
500 gr mozzarella
5 oua
1/2 lingura nucsoara
250 gr parmezan
sare
piper macinat

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si unge o tava de quiche cu ulei. Intr-o tigaie incapatoare incinge uleiul si caleste ceapa tocata marunt. Adauga apoi spanacul si caleste totul pana cand apa lasata se evapora iar spanacul se inmoaie. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Lasa-l apoi sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.

Rade mozzarella si parmezanul. Intr-un bol incapator amesteca ouale cu branza si nucsoara si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Cand spanacul s-a racit, incorporeaza-l in amestecul de branza. Adauga compozitia de quiche in tava si coace totul timp de 30-40 de minute, sau pana cand este bine patrunsa, iar la suprafata prinde o crusta auriu-maronie.
Poti servi quiche-ul cu spanac, mozzarella si parmezan atat cald cat si rece. Merge perfect alaturi de o salata sau alaturi de o felie de paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarta quiche tarta spanac omleta cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3402 viz    0 com
955 viz    0 com
1265 viz    0 com
2053 viz    0 com
4247 viz    0 com
3561 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020195 (s)