News Flash:

Tarta quiche cu praz, spanac si dovleac

19 Septembrie 2013
1871 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g baby spanac
2 catei usturoi zdrobiti
2 maini frunze busuioc tocat
80 g ricotta
60 ml lapte
2 albusuri
4 oua
700 g dovleac placintar taiat in cubulete
1 fir praz feliat subtire

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C. Tapeteaza o tava de copt cu hartie pergament si pune la copt, timp de 25 de minute, cubuletele de dovleac, condimentate cu piper. Intre timp, incinge o tigaie la foc mediu si unge-o cu putin ulei. Caleste prazul timp de 5 minute pana se inmoaie. Adauga usturoiul, apoi spanacul si gateste-le impreuna timp de 4 minute.
Tapeteaza un vas de copt (26 x 16cm) cu hartie de copt. Pune la baza vasului bucatelele de dovleac copt, apoi amestecul cu spanac si praz. Bate ouale, albusurile si laptele si toarna totul peste legumele din vas. Presara ricotta deasupra.
Coace timp de 20 de minute si dupa ce scoti quiche-ul din cuptor presara frunzele de busuioc proaspat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete quiche
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020825 (s)