News Flash:

Tarta quiche cu praz

14 August 2017
617 Vizualizari | 0 Comentarii
Aceasta tarta aperitiv frantuzeasca va fi piesa centrala a mesei cand vor veni invitatii. Reteta o avem de la domnul Daniel Bertoni.

Ingrediente:

1 foaie aluat foietaj
500 g smantana
2 oua
2 galbenusuri
2 fire de praz
3-4 linguri ulei
unt, pentru uns
sare
piper

Mod de preparare:

Incingi cuptorul. Cureti prazul de primele 2 foi, il speli si il tai rondele, numai partea alba si cea verde deschis. Incingi uleiul, calesti prazul 10 minute, presari sare si piper, dupa gust si il lasi la racorit. Bati ouale si galbenusurile, incorporezi smantana, adaugi prazul si amesteci. Ungi o tava cu diametrul de 26×28 cm, intinzi foietajul si il intepi din loc in loc cu dintii furculitei.
Rastorni compozitia, nivelezi si dai tava la cuptor 40 de minute.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat foietaj galbenusuri cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013809 (s)