News Flash:

Tarta quiche cu mazare si marar verde

22 August 2013
4225 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

175 g faina
100 g malai grisat
o lingura praf de copt
100 g unt topit (si putin pentru uns tava)
4 oua
un ardei gras rosu
250 g smantana
500 g mazare proaspata sau congelata
sare
piper mozaic
maghiran maruntit
cateva fire de marar verde

Mod de preparare:

Faina si malaiul se cern si se amesteca cu lingura de praf de copt, apoi se framanta cu untul topit, un praf de sare, un ou batut si 4 linguri de apa. Se framanta un aluat elastic care se baga in celofan si se da la rece cca.30 de minute. Dupa cele 30 de minute, se intinde aluatul intr-o foaie rotunda care mai apoi se asaza in forma unsa cu unt. Se inteapa cu furculita si se da la copt cca 20 de minute.

Se fierb mazarea si ardeiul feliat in apa cu un praf de sare, se scurg si se lasa sa se racasca. Smantana se amesteca cu cele 3 oua, se condimenteaza cu piper4, un praf de sare si marar tocat fin. Acest amestec se omogenizeaza bine cu mazarea si ardeiul si apoi se toarna peste blatul copt din tavita si se reda la copt inca aprozimativ 20 de minute. Se serveste cald.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina malai grisat unt topit mazare proaspata piper mozaic tavita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015671 (s)