News Flash:

Tarta pufoasa

20 Septembrie 2011
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta pufoasa
Ingrediente: ½ cana faina 2 oua ¼ cana unt ½ cana lapte lamaie zahar pudra Mod de preparare: Mai intai se preincalzeste cuptorul la 200 de grade C. Faina, laptele si ouale se mixeaza impreuna. Se topeste untul intr-o forma de tarta. Se toarna aluatul. Se coace pana este pufos si auriu. Se pudreaza cu zahar si se stropeste cu zeama de lamaie. Se serveste imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar vanilat retete vegetariene faina unt oua lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2598 viz    0 com
1928 viz    0 com
1324 viz    0 com
985 viz    0 com
944 viz    0 com
1245 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013050 (s)