News Flash:

Tarta picanta cu carne de crab

23 Mai 2014
1592 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr aluat clasic de biscuiti
1 lingurita paprika iute
250 gr crema de branza fina
2 linguri maioneza
170 gr carne de crab
2 linguri parmezan ras
2 linguri ceapa verde taiata fin
70 gr branza Cheddar
1 lingura sos Worcestershire

Mod de preparare:


Preincalzeste cuptorul la 190 de grade si unge cu spray de copt (sau ulei) 12 forme mici pentru tarte. Ia aluatul pentru biscuiti (preparat in casa, preferabil), rupe bucati mici din el si intinde-le bine pe peretii formelor, apoi lasa-le sa se odihneasca. Intr-un bol mare, amesteca bine crema de branza, carnea de crab si maioneza, apoi adauga parmezanul, branza Cheddar, ceapa verde si sosul Worcestershire. Cu o lingura mare, adauga compozitia in formele de tarte si garniseste-le cu paprika iute.

Coace tartele la cuptor timp de 15-20 de minute, pana prin o culoare incantatoare de maroniu deschis. Un pahar de vin de calitate trebuie sa insoteasca un aperitiv sofisticat. Serveste tartele picante cu carne de crab impreuna cu un vin alb demisec, Pinot gris sau Riesling italian.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarta tarta picanta tarta crab retete crab
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2996 viz    0 com
5231 viz    0 com
1261 viz    0 com
2084 viz    0 com
3357 viz    0 com
1642 viz    0 com
1534 viz    0 com
1764 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019216 (s)