News Flash:

Tarta frantuzeasca cu mere

5 Februarie 2013
6039 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr faina
100 gr gem de caise
7 mere feliate
120 gr unt
50 gr zahar
frisca
1/4 lingurita sare
inghetata de vanilie

Mod de preparare
:
 
Combina faina cu 80 de gr de unt si putina sare. Amesteca bine pana cand obtii un aluat sfaramicios. Adauga 3 linguri de apa rece si framanta bine aluatul. Inveleste-l intr-o folie de plastic si da-l la rece pentru o ora. Dupa o ora, intinde aluatul intr-o tava de tarta si mai da la rece pentru o ora. Asaza apoi feliile de mere peste aluat, presara cu zahar si unt.
Da tava la cuptor pentru 70 de minute. Intre timp incalzeste gemul de caise. Dupa ce scoti tarta de la cuptor unge cu gemul cald.
Tarta frantuzeasca cu mere se serveste cu frisca si inghetata de vanilie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina mere feliate unt zahar frisca sare aluat sfaramicios cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2919 viz    0 com
1472 viz    0 com
2535 viz    0 com
1538 viz    0 com
2554 viz    0 com
1144 viz    0 com
11401 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036937 (s)