News Flash:

Tarta fara coacere, gata in 35 de minute

5 Decembrie 2014
11633 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
500 g biscuiti digestivi
250 g unt moale

Pentru crema:
700 ml lapte condensat
250 g zahar
200 g unt

Pentru decor:
300 g ciocolata amaruie
5 bucati banane
500 ml frisca lichida

Mod de preparare:

Faramiteaza biscuitii foarte marunt, apoi amesteca-i cu cele 250 gr unt moale. Dupa ce ai omogenizat, pune compozitia intr-o tava de copt. Apasa usor pe compozitie si bag-o in frigider pentru cel putin o jumatate de ora.
Intre timp, amesteca restul de unt cu laptele condensat si cu zaharul brun, pe foc mic, pana cand incepe sa fiarba si obtii o crema de caramel.

Scoate blatul din frigider, toarna crema, pune felii mai groase sau mai subtiri de banana, apoi frisca batuta. Decoreaza cu alte felii de banana si cu ciocolata razuita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarta aluat tarta retete ieftine retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020199 (s)