News Flash:

Tarta de spanac cu parmezan si usturoi

12 Septembrie 2013
1971 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g spanac proaspat
1/2 cana de branza ricotta sau branza de vaci
1/2 cana de parmezan
2 oua
1 catel de usturoi
1/4 lingurita de sare
1/4 lingurita piper negru macinat

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, apoi mixeaza spanacul la blender pana cand acesta este tocat fin. Transfera-l intr-un castron mai mare si adauga peste el ricotta, parmezanul, ouale, usturoiul, sarea si piperul, apoi amesteca-le bine. Pune compozitia obtinuta in cateva forme de tarte si baga-le la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Tartele din spanac cu parmezan se servesc calde, simple sau cu oua ochiuri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac proaspat usturoi blender oua ochiuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021019 (s)