News Flash:

Tarta de fasole verde si dovlecei

19 Iulie 2011
8053 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta de fasole verde si dovlecei
Ingrediente: 2 oua 80 ml de lapte 1 iaurt 1 dovlecel mare 40 g fasole verde 30 g parmezan sare Mod de preparare: Se amesteca laptele si iaurtul cu doua albusuri de ou (se pastreaza un galbenus) si se adauga parmezanul ras. Se pune hartie de copt intr-o tava patrata. Se toarna doua treimi din amestec. Se pune tava la bain-marie in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 20 min. Se fierbe fasolea verde timp de 2 minute in apa fierbinte. Se scurg de apa si se taie in bucati de 5 cm. Se scoate tava din cuptor. Se pune fasolea in tava, se acopera cu restul de lapte si iaurt, la care s-a adaugat galbenusul de ou. Se pune sare dupa gust. Se coace la foc moderat timp de 20 de minute. Dovlecelul se taie felii. Se scufunda un minut in apa clocotita cu sare. Odata cu tarta este coapta, se scoate din cuptor, se taie in patru, se pune in farfurii, cu garnitura de felii de dovlecel fiert. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive oua lapte dovlecel sarmale fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

953 viz    0 com
3118 viz    0 com
1243 viz    0 com
1024 viz    0 com
1221 viz    0 com
955 viz    0 com
1132 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021834 (s)