News Flash:

Tarta de caise

14 Aprilie 2011
2071 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta de caise
Ingrediente: 250 g faina, 150 g margarina, 150 g zahar, 300 g caise, 100 g gem caise, 1-2 linguri pesmet, 150 ml apa rece, zahar vanilat, zahar pudra, un varf de lingurita de sare. Mod de preparare: Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Se pregateste un aluat din faina, margarina, 100g zahar si apa. Se framanta bine si se pune la rece, acoperit cu o folie, vreme de 30 de minute. Se unge tava cu ulei, se intinde foaia, se asaza in tava, se intinde gemul, se presara pesmetul si se asaza caisele cu deschizatura in jos. Se presara zaharul ramas. Se da tava la cuptorul incalzit timp de 10 minute la foc mare; apoi se lasa la foc potrivit 35 de minute. Dupa ce s-a racit, se scoate din tava si se presara zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

curcan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3148 viz    0 com
1297 viz    0 com
1821 viz    0 com
4241 viz    0 com
2591 viz    0 com
2525 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013449 (s)