News Flash:

Tarta cu visine si branza de vaci

13 Ianuarie 2014
1932 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru umplutura:
500 g branza de vaci
6 linguri miere de albine
100 g miez de nuca
esenta vanilie
2 galbenusuri

Pentru aluat (pentru 2 foi)
100 g margarina
100 g zahar pudra
zahar vanilat 1 pliculet
1 lingura smantana
1/2 pliculet praf de copt
50 ml lapte
faina
1 ou

Mod de preparare:

Se amesteca oul batut cu zaharul pudra si zaharul vanilat, smantana si laptele; se adauga praful de copt si faina cat cuprinde. Se face un aluat si se intinde in 2 parti egale; daca aluatul e prea tare se mai adauga putina margarina.
Se face umplutura din branza de vaci, miere, vanilie si miez de nuca. Dupa aceea se pune umplutura peste prima foaie, se aseaza si cealalta foaie si, din loc in loc, se presara visine (din compot fara samburi).
Nu se deschide cuptorul timp de 20 de minute, dupa aceeaa se verifica cu o scobitoare daca este gata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023413 (s)