News Flash:

Tarta cu visine

25 Mai 2011
1513 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu visine
Ingrediente: 130 g faina 100 ml lapte 50 g margarina topita 1/2 plic de praf de copt 70-1oo g dulceata de capsuni un varf de cutit sare Mod de preparare: Amestecati faina cu praful de copt si sarea, cerneti. Bateti oul cu dulceata de capsuni si adaugati margarina topita, apoi puneti totul in faina. Adaugati pe rand laptele caldut, amestecand incet. Puneti jumatate din cantitate in formele de briose unse, daca nu aveti hartie de briose. Adaugati cate o lingurita buna de dulceata. Acoperiti cu restul de aluat. Preincalziti cuptorul la 180 de grade si coaceti aproximativ 20 de minute. sursa articol: sursa fotografie: http://www.casamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza sarata lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5131 viz    0 com
2543 viz    0 com
6123 viz    0 com
2290 viz    0 com
3858 viz    0 com
3820 viz    0 com
2294 viz    0 com
938 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019059 (s)