News Flash:

Tarta cu visine

25 Mai 2011
1626 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu visine
Ingrediente: 130 g faina 100 ml lapte 50 g margarina topita 1/2 plic de praf de copt 70-1oo g dulceata de capsuni un varf de cutit sare Mod de preparare: Amestecati faina cu praful de copt si sarea, cerneti. Bateti oul cu dulceata de capsuni si adaugati margarina topita, apoi puneti totul in faina. Adaugati pe rand laptele caldut, amestecand incet. Puneti jumatate din cantitate in formele de briose unse, daca nu aveti hartie de briose. Adaugati cate o lingurita buna de dulceata. Acoperiti cu restul de aluat. Preincalziti cuptorul la 180 de grade si coaceti aproximativ 20 de minute. sursa articol: sursa fotografie: http://www.casamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza sarata lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5421 viz    0 com
2756 viz    0 com
6294 viz    0 com
2428 viz    0 com
4057 viz    0 com
4101 viz    0 com
2523 viz    0 com
1025 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016867 (s)