News Flash:

Tarta cu urda si mazare

21 Iunie 2011
844 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu urda si mazare
Ingrediente: 400 gr faina de grau 100 gr malai o lingurita sare 125 gr margarina 1/2 lingurita praf copt lapte dulce 400 gr urda 2-3 linguri mazare 200 gr sunca 3 oua 2 linguri smantana o legatura marar proaspat sare piper Mod de preparare: Intr-un bol se amesteca faina, malaiul si margarina si se framanta pana cand amestecul devine faramicios. Se pune sarea si praful de copt, iar apoi cate putin lapte rece, pana se obtine un aluat nelipicios, din care se poate forma cu usurinta o bila mare. Aceatsa se inveleste in folie alimentara si se da la rece pentru cel putin 30 minute. Acum se prepara umplutura. Se amesteca urda cu smantana si galbenusurile. Se adauga faina cu praful de copt si se omogenizeaza. Se pun mazarea, mararul tocat si sunca taiata cubulete. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor. Se unge un vas cu unt. Din bila de aluat se intinde o foaie, se pune in tava si se da la cuptorul preincalzit pentru 10 minute, dupa ce in prealabil a fost intepata cu furculita. Dupa 10 minute se scoate si se toarna umplutura. Se baga la cuptor la foc mediu si se lasa pana incepe sa prinda culoare. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza sarata parizer carnati smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1147 viz    0 com
888 viz    0 com
955 viz    0 com
1107 viz    0 com
1124 viz    0 com
1078 viz    0 com
1046 viz    0 com
1555 viz    0 com
2181 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2047 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019195 (s)