News Flash:

Tarta cu telemea, sunca si rosii

5 Februarie 2014
1635 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 foi de placinta
2 linguri smantana
2 oua
200 g branza telemea
3 felii sunca presata taiata fasii subtiri
10 rosii cherry
30 g branza feta

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 220 grade. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se taie o foaie de placinta in 8 fasii. O foaie se intinde in tava. Se pun cate 2 fasii din foaia de placinta pe fiecare marigine a tavii. Se repeta procedura cu fasiile ramase. Se amesteca smantana cu un ou si se adauga sare. Apoi se incorporeaza si branza rasa. Se intinde amestecul din branza in tava. Se pune si sunca presata peste amestecul de branza. Se taie rosiile cherry in jumatati si se aseaza cu partea taiata in sus. Deasupra se pune branza feta. Se bate oul ramas si se unge tarta. Se baga la cuptor timp de 20 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarta retete aperitive retete culinare tarta sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1805 viz    0 com
4167 viz    0 com
3930 viz    0 com
990 viz    0 com
1236 viz    0 com
1231 viz    0 com
1791 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 26 queries | Mysql time :0.017462 (s)