News Flash:

Tarta cu telemea, mazare si smantana

28 Ianuarie 2014
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

o foaie aluat frantuzesc (foietaj)
250 -300 g mazare, congelata sau la conserva
100 g smantana
2 oua
200 g telemea sarata
2 linguri amidon alimentar (sau 3 faina)
piper
rosii cherry
oregano sau marar pt ornat
150 gr mozarella

Mod de preparare:

Se dezgheata foietajul cu 1 – 2 ore inainte. Se aseaza intr-o forma de tarta sau vas de yena. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se rade branza, se amesteca cu smantana, ouale, piperul si amidonul, iar la sfarsit se adauga mazarea. Se toarna in forma de tarta, iar pe deasupra se presara mozzarella si se orneaza cu jumatati de rosii cherry. Se baga la cuptor 20 – 30 de minute si se scoate cand se rumeneste. Se orneaza cu marar sau oregano si se serveste calda sau rece.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022810 (s)