News Flash:

Tarta cu sunca si masline verzi

6 Iunie 2013
3291 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g sunca fiarta
100 g faina alba
80 g branza
50 g ricotta
40 g unt
4 linguri de parmezan
20 masline verzi, fara samburi
3 oua
1 jumatate de pahar de vin alb
1 jumatate de plic de drojdie uscata
sare
piper

Mod de preparare:

Amesteca bine ricotta cu untul, pana cand obtii o compozitie omogena. Adauga peste ele ouale, vinul, faina, parmezanul, branza rasa, drojdia, sunca taiata bucatele micute, maslinele taiate jumatati, sare si piper, dupa gust, si amesteca-le bine.
Toarna compozitia obtinuta intr-o forma rotunda tapetata cu faina sau hartie de copt si pune-o la cuptor pentru 35 de minute, la 200 de grade Celsius.
Tarta cu sunca si masline verzi se serveste atat calda, cat si rece, ca aperitiv.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca fiarta faina alba masline verzi vin alb piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2611 viz    0 com
1855 viz    0 com
2070 viz    0 com
3181 viz    0 com
7446 viz    1 com
1638 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016478 (s)