News Flash:

Tarta cu struguri

31 August 2011
1874 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu struguri
Ingrediente: 200 g faina 50 g fulgi de ovaz 2 linguri zahar 1 zahar vanilat 100 g unt 3 galbenusuri 1 lingura de rom 1 praf de sare Pentru umplutura: 750 g struguri albi 4 albusuri 1 lingura zahar 4 linguri fulgi de ovaz zahar pudra Mod de preparare: Faina se amesteca cu fulgii de ovaz, se face o gropita la mijloc, se pun toate celelalte ingrediente si se framanta. Aluatul astfel preparat se inveleste intr-o folie de plastic si se tine 30 de minute la rece. Apoi se intindeti intr-o tava rotunda si se lasa sa se coaca 15 minute, in cuptorul incins. Se pastreaza cateva boabe de struguri pentru ornat, iar restul - taiati in doua si fara seminte - se presara peste aluat. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si fulgii de ovaz si se intinde peste boabele de struguri. Se decoreaza tarta cu boabe de struguri, se mai lasa 20 de minute la cuptor. Cand e gata se presara zahar pudra. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar vanilat faina zahar pudra grapefruit rosu unt galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3001 viz    0 com
1189 viz    0 com
2334 viz    0 com
1760 viz    0 com
1016 viz    0 com
983 viz    0 com
2500 viz    0 com
2271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019778 (s)