News Flash:

Tarta cu stafide si branza

10 Decembrie 2013
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
400 g faina
4 galbenusuri
4 linguri de zahar pudra
100 g unt
1 praf de copt
zahar vanilat

Pentru umplutura:
750 g branza de vaci
5 oua
stafide
2-3 linguri gris
100 g zahar pudra

Mod de preparare:


Aluat
Mixam untul cu zaharul, dupa care adaugam galbenusurile si mixam. Amestecam faina cu praful de copt si zaharul vanilat, si adaugam peste compozitia de unt,framantam o coca elastica. Acoperim si dam deoparte cat pregatim umplutura.

Umplutura
Mixam ouale cu zaharul dupa care adaugam branza si stafidele (care le-am tinut in esente inainte). Intindem coca intr-o foaie subtire si asezam in tava tapetata cu hartie de copt (imbracam si pereti la tava). 

Presaram gris deasupra si adaugam umplutura de branza. Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos,se lasa sa se raceasca in tava cca 10 minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023916 (s)