News Flash:

Tarta cu sparanghel si crema de branza

30 Septembrie 2013
1622 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 buchet de sparanghel
1 lingura ulei de masline
1 praz mic, taiat felii subtiri
4 foi de patiserie Filo
100 g crema de branza cu ceapa si arpagic
5 oua
80 g frunze salata mixta

Mod de preparare:

Pune sparanghelul la fiert la foc mare si lasa-l sa clocoteasca aproximativ 2 minute, pana cand se inmoaie putin. Intre timp, incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste prazul amestecand incontinuu circa 5 minute. Pune foile de patiserie in forme de tarte in straturi, imprastie peste ele prazul, acopera-le cu sparanghel si crema de branza. Bate ouale intr-un castron si apoi toarna-le peste tarte. La final, condimenteaza tartele cu sare si piper, dupa gust. Da-le la cuptor pentru 15 minute pana cand capata o nuanta aurie deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017889 (s)