News Flash:

Tarta cu spanac si smantana

9 Decembrie 2013
1726 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

900 g frunze de spanac
25 g unt
4 oua
375 ml smantana frisca
50 g zahar tos
1 lingurita coaja lamaie
1 lingurita coriandru
nucsoara
450 g aluat fraged de patiserie

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 180oC. Spanacul se opareste 1 minut in apa fierbinte. Se scurge si se toaca. Se soteaza 2 minute in unt topit. Smantana impreuna cu 3 oua si zaharul se amesteca intr-un bol. Se adauga coaja de lamaie, coriandrul si nucsoara. Se adauga peste spanac si se mai gateste 5 minute. O tava unsa cu grasime se tapeteaza cu aluat, pastrandu-se o treime din el. Se adauga amestecul de spanac in tava. Din restul de aluat se taie fasii care se pun in forma de impletitura peste spanac. Galbenusul oului ramas se bate cu o lingura de apa si se ung fasiile. Se coace 30 minute pana se aureste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1787 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021109 (s)